Ulkomaanexcursiot

Perinteisesti kerho järjestää vuosittain purjehdusexcursion ulkomaille, ja viime vuosina matka on suuntautunut yleensä Välimerelle.
Purjehdusexcursioille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa purjehduskokemusta

FAQ

 • En osaa purjehtia, voinko silti lähteä mukaan? Totta kai voit. Mukaan lähtee joka tapauksessa riittävä määrä taitavia purjehtijoita. Matka on loistava tilaisuun perehtyä purjehduksen saloihin.
 • Sisältyykö matkaan muutakin kuin purjehdusta? Toki. Näillä matkoilla näet massaturismin ulottumattomissa olevat saaret pikkukaupunkeineen ja autiot, kirkasvetiset laguunit.
 • Millaisia veneet ovat, miten siellä majoitutaan? Veneet ovat isoja, hyvin varustettuja vuokraveneitä. Tasokkaaseen varustukseen kuuluu mm. lämminvesi ja suihku. Majoitus tapahtuu kahden hengen kajuutoissa. Tilat ja varustukset ovat kajuutoissakin tasokkaat, eli makuupussia et todellakaan tarvitse.
 • Entäs tuo rahapuoli ja nuo yhteiset kulut. Miten se homma toimii? Pakollisia yhteisiä kuluja tulee mm. aamiaisesta ja lounaasta veneessä sekä satamamaksuista ja muista veneen kuluista. Nämä ovat todennäköisesti alle 150 euroa henkeä kohti. Tarkkaa summaa ei tietenkään voi tietää etukäteen, vaan kulut tasataan matkan päätyttyä. Voit itse vaikuttaa omiin kuluihisi lähinnä illan ravintolaruokailun osalta.
 • Tulevat

  Turkki 2016 syksy (Kaksi venettä täynnä, mutta vielä voi ilmoittautua varasijoille)  Menneet

  Kreikka 2015 syksy

  Kroatia 2014 syksy

  Italia 2013 syksy

  Espanja 2012 syksy

  Espanja 2011 syksy

  Kreikka 2010 syksy

  Kreikka 2010 kevät

  Kreikka 2009

  Kroatia 2008