Purjehduskurssi 2017

Sisältää:

 • Kaksi teoriailtaa
 • Koulutuspurjehduksen
 • Kerhon jäsenyyden


 • Tarkempi kuvaus

  Tampereen korkeakouluopiskelijoiden purjehduskerhon purjehduskurssi koostuu teoria- ja käytännön osuudesta. Teoriat järjestetään TTY:llä luokassa TB220 ti 18.4. klo 18-20 ja ti 25.4. klo 18-20. Koulutuspurjehdukset järjestetään toukokuussa. Kurssi on tarkoitettu vasta-alkajille, eikä aiempaa purjehduskokemusta edellytetä. Kurssi pidetään suomenkielisenä ja se on kaikille avoin (osallistujien tulee olla uimataitoisia ja täysi-ikäisiä). Kurssimaksuun sisältyy ei-jäsenille myös Purjehduskerho Piin kuluvan vuoden jäsenmaksu. Kerhon jäsenmaksulla pääsee osallistumaan mm. kerhon purjehduksille.

  Teoriaosuus

  Teoriaa käydään luennoilla ja opetuspaikkana toimii TTY. Kurssilla käsiteltäviä asioita ovat mm. veneilyn turvallisuus, merikartan käyttö, väistämissäännöt, purjeveneen osat, sää, tuuli ja purjeiden käyttö sekä lyhyesti navigaatio- ja kompassioppi sekä opiskelijapurjehdustoiminnan esittely.

  Käytännön osuus

  Purjehdusosuus Näsijärvellä kerhon omalla kaatumattomalla köliveneellä. Noin neljän tunnin mittaisella purjehduksella käydään teoriatunnilla esiteltyjä asioita käytännössä läpi. Purjehduksia järjestään useampia eri arkipäivinä sekä viikonloppuna, mistä voit valita itselle sopivan pienryhmän. Lisätiedot tarvittaessa: tatu.kallionpaa(ät)student.tut.fi

  Ilmoittautuminen

  Kurssin hinta on 25 € ja kurssille mahtuu 24 henkeä. Maksuohjeet tulevat ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä. Ilmoittautuminen on auki osoitteessa http://dy.fi/y02.