Purjehdukselle ilmoittautuminen

Purjehduksille ilmoittaudutaan purjehduskalenterin kautta. Linkin kalenteriin saa kerhon hallitukselta sähköpostitse piit(at)tut.fi. EU-alueen tietosuoja-asetuksesta (GDPR) takia linkin saa ainoastaan sähköpostitse.

Lisätietoa Piin purjehduksista

Purjehduskerho Pii tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden purjehtia Tampereella ja Turussa kerhon veneillä. Purjehduksille voi ilmoittautua kaikki kerhon jäsenet. Veneiden ylläpito katetaan talkootoiminnalla.

Piin purjehduksille voi osallistua kaikki jäsenet. Aiempaa purjehduskokemusta ei vaadita, mutta jos aiempaa kokemusta ei ole, suositellaan osallistumista kerhon järjestämälle purjehduskurssille. Piin purjehduskurssi tarjoaa alkeet purjeveneessä toimimisesta.

Purjehduksista vastaa aina kippari tai perämies, jolla on oikeus käyttää kerhon veneitä. Perämiesoikeuden saa osallistumalla kerhon purhjehduksille, käymällä perämieskurssin ja käytännön näytöillä. Perämies ylenee kippariksi, kun on saavuttanut tarvittavan määrän purjehduspäiviä. Purjehduksilla tulee muistaa, että kipparin tai perämiehen sana on laki.

Kerholla on veneitä Tampereella Näsijärvellä ja Turussa. Näsijärvellä sijaitsee veneet FE 64 (Ida) ja Inferno 29 (Ada). Kerhon uusin vene FE 83 on kesän 2018 Turussa.

Kerhon purjehdustoimintaa ylläpidetään talkoilla, ja kaikkien kerholaisten tulisi osallistua talkoisiin, jotta purjehdustoimintaa voidaan harrastaa. Jäsenmaksuilla ei kateta kuin n. 10% kerhon menoista. Ydintalkootoimintaa ovat varainkeruu, veneiden huolto ja hallitustoiminta. Talkoista tiedoitetaan facebookissa ja kerhon jäsenistölle tarkoitetulla sähköpostilistalla.