Adrianmeri 2008

Purjehduskerho Piin syksyn päätöspurjehdusreissu Adrianmerellä 4.10.-11.10. Lentokoneella Helsingistä Splitiin ja Splitistä vene vuokralle. Tutustutaan paikallisiin nähtävyyksiin vesillä ja paikalliseen turistipurjehduskulttuuriin. Mahdollisuus on myös jatkaa seuraavalle viikolle Navigare Race Week -tapahtumaan, mutta siinä kohdassa hinta pompsahtaa.
Ennen lähtöä ei tarvitse osata mitään purjehduksesta. Mukaan lähtee kuitenkin joka tapauksessa riittävästi purjehduksen taitavia henkilöitä.
Pii tukee jäsenistönsä reissua mahdollisuuksiensa mukaan mahdollisimman avokätisesti.
Reissu maksaa noin 750 euroa / henkilö ilman tukea.
Hintalaskelma sisältää:

 • lennot Helsinki-Split-Helsinki (esim. 4.10. MA4741 & 11.10. MA481)(350e)
 • venevuokran (300e)
 • ruokailun veneessä (aamiainen & lounas) (70e)
 • 30e satunnaisia kustannuksia


 • Ilmoittaudu heti mukaan sähköpostilla piit miukumauku tut fi. Ilmoittautuminen on auki heti ja päättyy veneen tullessa täyteen.
  Ilmoittautumisen yhteydessä tulee maksaa 400 euron varausmaksu tai ilmoittaa vaihtoehtoiset suunnitelmat lentojärjestelyistä, saat ohjeet maksusta ilmoittautumisvahvistuksessa. Loppumaksu tulee suorittaa ennen reissua. Maksun suorittamisesta tulee tarkemmat ohjeet.
  Mukaan mahtuu noin 8 ensimmäistä ilmoittautunutta ja mikäli jonoon jää vielä rannalle ruikuttamaan väkeä toiseen veneelliseen niin sitten laajennetaan reissua.

  Linkkejä

  http://learn-croatian.com/

  Opiskelijapurjehdusta alueella hieman aikaisemmin:
  http://www.sailing.hr

  Takaisin XQ-listaan